GATAB, Kemerdeki çöp konteynerlerini yenileyecek

GATAB, Kemerdeki çöp konteynerlerini yenileyecek


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemer bölgesinde bulunan toplam 2 bine yakın çöp konteynerini yenileme çalışması başlattı.
     GATAB 75. Yıl Katı Atık Ayrıştırma ve Kompost Tesisi ekiplerince başlatılan çalışmada, GATAB hizmet sınırları içerisinde yer alan belde, ilçe ve köylerde bulunan çöp konteynerlerinin tümüne bakım ve onarım yapılacak. Yenileme çalışmalarıyla ayrıca, çöp konteynerlerinin iç ve dış temizlikleri de gerçekleştirilecek.
     Dış yüzeyinin yeniden boyandığı konteynerler böylece temiz bir görünüme kavuşacak. Çalışma sırasında konteynerlerin üzerine Alo Çöp Hattı 818 07 77 ile Ateş Atmayınız sloganları da yazılarak, çevreye olan duyarlılık bilinci oluşturulmaya çalışılıyor.
     GATAB ekiplerinin günde ortalama 20 çöp konteynerine uyguladığı bu geniş kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları turizm sezonu öncesine kadar tamamlanıp, GATABa ait tüm çöp konteynerinin tamamı kullanıma hazır hale getirilecek.
     Yenilenen çöp konteynerlerinin bölgeye ayrı bir hava getirdiğini belirten GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer bölgesinde bulunan tüm çöp konteynerini tek tek elden geçiriyoruz. Bölgemizde bakımı yapılmamış tek bir konteyner kalmayacak. GATAB olarak 7/24 bölgemizin temizliği için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızdan çöplerini ağzı kapalı poşetlerle çöp konteynerlerinin içine atmasını ve konteyner kapaklarını mutlaka kapatmasını rica ediyoruz dedi.
     GATABın hizmetleriyle Kemerin çehresini değiştirdiklerine vurgu yapan Üras, Bölge genelinde bulunan yaklaşık 2 bine yakın çöp konteyneri tek tek elden geçiriliyor. Halkımızın daha sağlıklı ve daha güzel bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha temiz bir Kemer hedefine ulaşmak için büyük bir çaba harcıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber GATAB, Kemerdeki çöp konteynerlerini yenileyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER