Gaz sızdıran araç paniğe neden oldu

Gaz sızdıran araç paniğe neden oldu -Milasta hükümet konağı önüne park edilen bir otomobilin LPG deposundan sızan gaz, paniğe neden oldu -Öğle yemeğinden dönen Milas Kaymakamı Atçı bir süre kaymakamlık binasına giremedi


MUĞLA (A.A) - Milasta hükümet konağı önüne park edilen bir otomobilin LPG deposundan sızan gaz, paniğe neden oldu.
     Ramazan Şenin Milas Hükümet Konağı önüne park ettiği 48 LV 288 plakalı otomobilin LPG deposundan gaz sızıntısı olduğunu fark eden vatandaşlar, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine Milas Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bölgede önlem alındı, araç ve yaya geçişlerine kapatıldı.
     Polis memurlarının sızan gazın kesilmesi için yaptığı çalışmadan sonuç alınamayınca yetkili servise haber verildi. Ancak gelen servis görevlisi de gaz sızıntısını engelleyemeyince LPG tankı araçtan söküldü ve başka bir araçla şehir dışına çıkarıldı. Tankın içindeki gaz, burada güvenli bir şekilde tamamen boşaltıldı.
     Bu arada öğle yemeğinden dönen Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, alınan güvenlik önlemleri nedeniyle bir süre hükümet konağına giremedi. Kaymakam Atçı, Milas Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Dülgerden konuyla ilgili bilgi aldıktan sonra oluşturulan güvenlik şeridinden hükümet konağına girdi.
     Otomobil, daha sonra polislerin cep telefonundan ulaşarak haber verdiği Ramazan Şene teslim edildi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gaz sızdıran araç paniğe neden oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER