Gaziantepte dolandırıcılık iddiası

Gaziantepte dolandırıcılık iddiası -Gaziantepte bir vatandaşı işe koyma yöntemiyle dolandırdığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte bir vatandaşı işe koyma yöntemiyle dolandırdığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişiyi cep telefonuyla kendisini Adalet Bakanlığında emekli müsteşar olarak tanıtan ve gerçek ismini gizleyerek başka bir isim kullanan şüpheli tarafından 7 bin TL karşılığında işe koyma vaadiyle dolandırılması iddiasıyla ilgili çalışma başlattı.
     Polis, şüpheli Ş.Tnin kimliğini tespit ederek, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda gözaltına aldı.
     Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, vatandaşı Adliye Sarayında işe koyacağını vaadiyle uzun bir müddet vatandaşı oyaladığı ve bu yolla 7 bin TLsini dolandırdığını ifade ettiği öğrenildi.
     Asayiş Şube Müdürlüğü, Elazığda bulunan bir vatandaşı iletişim cihazlarını kullanmak suretiyle 10 TLsini dolandırılmasıyla ilgili de çalışma başlattı.
     Polis, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda şüpheli E.Gyi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, vatandaşı cep telefonuyla arayıp yönlendirmesiyle hesabına 10 TL yatırılmasını sağladığı ve şüphelinin bu parayı çekerek açık kimliğini bilmediği bir kişiye verdiği belirtildi.
     Ş.T. ve E.G, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Gaziantepte dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER