Gaziantepte terör örgütüne yönelik operasyon

Gaziantepte terör örgütüne yönelik operasyon -Karkamış ilçesindeki bir araçta, terör örgütünün yurt dışındaki kamplarına götürülmek üzere hazırlandığı belirtilen 50 el telsizi ve 300 çift çorap ele geçirildi -Gözaltına alınan 3


GAZİANTEP (A.A) - Karkamış ilçesinde, terör örgütünün yurt dışındaki kamplarına götürülmek üzere hazırlandığı belirtilen 50 el telsizi ve 300 çift çorap ele geçirildi.
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, PKK terör örgütünün yurt dışındaki kamplarına, telsiz ve malzeme temin etmek amacıyla Gaziantep il merkezine gelen 3 şüphelinin içinde bulunduğu araç, Karkamış ilçe girişinde durduruldu.
     Araçta yapılan aramada 5 karton koli içerisinde toplam 50 el telsizi, bu telsizlere ait batarya ve aparatlarla 300 çift çorap ele geçirildi. Araçtaki 3 zanlı gözaltına alındı.
     Konuyla ilgili telsiz satan bir kişinin iş yerinde yapılan aramada ise 12 telsiz ile çeşitli makbuz ve belgelere el konuldu, iş yeri sahibi de gözaltın alındı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3ünün tutuklandığı, birinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte terör örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER