Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Diyanet İşleri Başkanı Görmez: Her türlü dini, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum


ANKARA (A.A) - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, her türlü dini, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayan Gaziantepteki saldırıyı şiddetle kınadığını ve lanetlediğini bildirdi.
     Görmez, Karşıyaka Polis Merkezi önündeki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.
     Ramazan Bayramının ikinci gününde, bu mübarek akşamda Gaziantepte düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ve yaralananların olduğunu hatırlatan Görmez, şunları kaydetti:
     Masum insanların canlarına acımasızca kasteden ve Ramazan Bayramının sevincini sabote etmeye yönelik gerçekleştirilen bu vahim saldırı gönül dünyamızı büyük bir hüzne gark etmiştir. Her türlü dini, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Tüm Gaziantepli kardeşlerimi aklı selime, sabır ve sükunete davet ederken bu saldırıların bir an önce son bulması için Yüce Rabbime niyazda bulunuyorum. Hayatlarını kaybeden kardeşlerime Cenab-ı Mevladan rahmet, bundan sonraki yaşamlarını bu meşum olayın acılarıyla sürdürecek olan ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
    
     Muhabir: Durmuş Koçak
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER