Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Gaziantep Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamayı kınadı.
     Rektör Demirdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepte meydana gelen, 4ü çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği, 69 kişinin de yaralandığı olayı kınadığını belirterek, Özellikle masum insanlar hedef alınarak gerçekleştirilmiş terör saldırısı, insanlık dışı bir eylemdir ifadelerini kullandı.
     Demirbağ, milletin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür çirkin saldırılara en güzel cevabın yine milletin sergileyeceği birlik ve beraberlikle verileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bu süreçte toplumumuzun her kesimi her zaman olduğundan daha soğukkanlı ve sağduyulu davranmalıdır. Ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik gerçekleştirilen bu çirkin saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
     Öte yandan Demirdağ, dün Şırnakın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu şehit olan 9 asker ve 1 köy korucusuna da Allahtan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine sabır ve baş sağlığı diledi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER