Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Şanlıurfada faaliyet gösteren 20 sivil toplum kuruluşu, Gaziantepteki bombalı saldırıyı ortak basın açıklamasıyla kınadı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada faaliyet gösteren 20 sivil toplum kuruluşu, Gaziantepteki bombalı saldırıyı ortak basın açıklamasıyla kınadı.
     Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında (ŞUTSO), bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi.
     Sivil toplum kuruluşları adına hazırlanan basın açıklamasını okuyan ŞUTSO Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, Türkiyede son zamanlarda tırmandırılmaya çalışılan terör olaylarını ve kutuplaşma çabalarını şiddetle kınadıklarını bildirdi.
     Söz konusu girişimlerin Türkiyenin önünü kesmeye yönelik çalışmalar olduğunu ifade eden Ertekin, şunları kaydetti:
     Türkiye günden güne değişen ve gelişen bir ülkedir. İnsan haklarına gittikçe daha çok önem verilmektedir. Herkesin başkalarına zarar vermeden özgürce yaşaması için gerekli ortam sağlanmakta ve giderek daha da iyiye götürülme çabaları mevcuttur. Terörün sonu yoktur. Bir şekilde kandırılmış ve terörün tuzağına düşmüş ve suça karışmamış vatandaşlarımızın da gelişen yeni Türkiyede insanca yaşayabilmeleri için gerekli çaba sarf edilmektedir. Bu tedbirlere rağmen ülkeyi terörize etmeye çalışanlar için de en sert önlemler alınmalıdır.
     Ertekin, benzer olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER