Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -KASİF Başkanı Reis: - Çoluk çocuk demeden masum insanlarımızın canına kast edenler bir gün mutlaka insanlık önünde hesap vereceklerdir -


SAMSUN (A.A) - Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis, Çoluk çocuk demeden masum insanlarımızın canına kast edenler bir gün mutlaka insanlık önünde hesap vereceklerdir -dedi.
     Reis, yaptığı yazılı açıklamada, terörün, kardeşliğin, birliğin sembolü olan bayramı kana buladığını belirtti.
     Böylesine haince bir saldırıyı gerçekleştirenler insan olamazlar ifadesini kullanan Reis, şöyle devam etti:
     Bayramda Hakkaride mayın patlaması sonucu iki askerimizin şehit olduğu, bir askerimizin de yaralandığı haberinin ardından, Gaziantepte bomba yüklü aracın infilak ettirilmesiyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 69 kişinin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Ardından da Uluderede askeri aracımızın kaza yapması sonucu 10 Mehmetçiğimizin şehit olduğu haberini aldık. Tüm bu yaşananlar artık sözün bittiği yere gelindiğinin göstergesidir. Artık her şey anlamını yitirmiştir. 30 yıldır her terör saldırısından sonra söylenen sözlerin yerini yeni bir şeyler yapmanın ve terörü yok etmek için yeni adımlar atmanın zamanı gelmiştir. Çoluk çocuk demeden masum insanlarımızın canına kast edenler bir gün mutlaka insanlık önünde hesap vereceklerdir. İş dünyası olarak, şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER