Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Memur Sen Çorum İl Başkanı Başbekleyen: Terör örgütü, Ramazan Bayramında masum insanların canına kıyarak, bayramı kana buladı


ÇORUM (A.A) - Memur Sen Çorum İl Başkanı Mustafa Başbekleyen, terör örgütünün, Ramazan Bayramında masum insanların canına kıyarak, bayramı kana buladığını belirtti.
     Başbekleyen, yaptığı yazılı açıklamada Gaziantepteki bombalı saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle ve nefretle kınadıklarını ifade ederek, Ramazan Bayramında şehit olan askerlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diledi.
     Gaziantepte PKKnın, sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini 3ü ağır 66 vatandaşın da yaralandığını hatırlatan Başbekleyen, şunları kaydetti:
     Yandaş vekilleriyle propaganda yapan, misafirliği seven vekilleri aracılığıyla mesaj gönderen PKK, yaptığı eylemleriyle gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş ve halk düşmanı olduğunu ortaya koymuştur. Bayramda bile askerlere mayınlı tuzak kuran, Türk-Kürt ayrımı yapmadan vatandaşların canına kast eden bebek katili, eli kanlı terör örgütünün hak savunucusu olması mümkün değildir. Milletimizin, PKKnın eli kanlı bir terör örgütü olduğuna, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin kuklası olduğuna olan inancı da iyice pekişmiştir. Bundan sonra eli kanlı terör örgütüne, iyi çocuklar, genç arkadaşlar diyeceklerin bir kez daha düşünmesini öneriyoruz.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / Esma Aygün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER