Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Coşkun: -Herkes şunu çok iyi bilmeli ki yapılan tüm bu saldırıların amacı, huzur ortamını bozup ağır aksak işleyen ve bu sıralar kesintiye uğramış açılım politikalarını değe


ŞANLIURFA (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Gaziantepte meydana gelen patlamaya ilişkin, Herkes şunu çok iyi bilmeli ki yapılan tüm bu saldırıların amacı, huzur ortamını bozup, ağır aksak işleyen ve bu sıralar kesintiye uğramış açılım politikalarını değersizleştirmektir dedi.
     Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepteki saldırıyı kınadı. Patlamada hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa dileyen Coşkun, şöyle devam etti:
     Sivil, asker, polis demeden her kesimin hedef tahtasına oturtulduğu bu sürecin, barış isteyen bir zihniyetten çıkmadığı aşikardır. Kürt sorununun çözümünü güvenlik konsepti üzerinden geliştirmeye çalışan bir merkez, atılan her olumlu adımın ardından sergilediği terör eylemleriyle süreci baltalamıştır. Herkes şunu çok iyi bilmeli ki yapılan tüm bu saldırıların amacı, huzur ortamını bozup, ağır aksak işleyen ve bu sıralar kesintiye uğramış açılım politikalarını değersizleştirmektir.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER