Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Kamu-Sen İl Temsilcisi Sarı: Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız


TOKAT (A.A) - Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Sarı, Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız dedi.
     Sarı, Cumhuriyet Meydanında yaptığı basın açıklamasında, son günlerde artan terör olayları nedeniyle tüm halkın derin bir üzüntü içinde olduğunu söyledi.
     Terör saldırılarının Ramazan Bayramında da sürdüğünü belirten Sarı, Bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit eden caniler, diğer taraftan da Gaziantepte sivil vatandaşlarımıza yönelik düzenledikleri bombalı saldırı ile 9 masum vatandaşımızın ölümüne, 64 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olmuştur. Terör kurbanları arasında çocuklar da bulunmaktadır. İnanıyoruz ki, bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır diye konuştu.
     Acılarını anlatmaya anlatmaya kelimelerin yetmediğini ifade eden Sarı, şöyle konuştu:
     Öfkemiz çığ gibi ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor, acımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Öncelikle terörü, teröristi, destekçilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz. Terör örgütü ve onun destekçisi olan dış ve iç odaklar iyi bilmelidir ki, ülkemizi bölmeye, bizi bize düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk milleti artık sabrının sonuna gelmiştir ama büyüklüğün göstergesi de kimsenin dayanamadığı acılara dayanmak, kimsenin gösteremediği sabrı göstermektir. Ancak, terör belasının bu boyutlara gelmesinde etkili olan olayları da görmezden gelemeyiz.
     Açıklamaya ellerinde Türk bayraklarıyla çok sayıda Kamu-Sen üyesi de destek verdi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER