Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin: -Milletimiz oyunlara gelmeyecek kadar sağduyulu ve basiret sahibidir


ESKİŞEHİR (A.A) - Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Gaziantepteki patlamada 9 kişinin yaşamını yitirmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıya ilişkin, Türk milletinin oyunlara gelmeyecek kadar sağduyulu ve basiret sahibi olduğunu bildirdi.
     Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, eli kanlı terör örgütünün, Ramazan Bayramında masum insanların canına kıyarak, bayramı kana buladığını belirterek, Gaziantepteki bombalı saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle ve nefretle kınadıklarını kaydetti.
     Hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı dileyen Tekin, şunları ifade etti:
     Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Birilerinin genç arkadaşları, birilerinin yoldaşları, iyi çocukları Ramazan Bayramının ikinci gününde bir ve beraber yaşamanın en güzel örneklerinden birinin verildiği Gaziantepte masum vatandaşlarımızın canına kıydı. PKK, yaptığı eylemleriyle gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş ve halk düşmanı olduğunu ortaya koymuştur. Bayramda bile askerlere mayınlı tuzak kuran, Türk-Kürt ayrımı yapmadan vatandaşların canına kast eden bebek katili, eli kanlı terör örgütünün hak savunucusu olması mümkün değildir. Milletimizin, PKKnın eli kanlı bir terör örgütü olduğuna, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin kuklası olduğuna olan inancı da iyice pekişmiştir. Milletimiz oyunlara gelmeyecek kadar sağduyulu ve basiret sahibidir. Terörle mücadele, yetki ve sorumluluk sahibi kişi ve kurumların da üzerlerine düşeni hakkıyla yapmasıyla mümkündür. Güçlü ordu, güçlü Türkiye sözleri sloganın ötesine geçmeli, bu güç terör örgütü mensuplarının tepesine bir balyoz gibi inmelidir.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER