Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GTO iş sağlığı ve güvenliği semineri düzenleyecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Yeni Mevzuat Işığında İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Bilgileri konulu seminer düzenleyecek.
     GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, yaptığı yazılı açıklamada, 19 Eylül 2012 Çarşamba günü saat 14.00te düzenlenecek seminere, endüstri yüksek mühendisi, iş güvenliği uzmanı Arzu Yılmazkaya konuşmacı olarak katılacak.
     Seminerin içeriğinin 30 Haziran 2012 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren kanun esas alınarak hazırlandığını ve tüm yenilikleri kapsadığını kaydederek, şu bilgileri verdi:
     Semineri, çalışma hayatının en önemli gündem maddelerinden biri olan iş sağlığı ve güvenliği konusunda üye firmalarımızın bilgilendirilmesi ve yeni mevzuat ışığında iş sağlığı ve güvenliğinin kapsadığı alanların ele alınması amacıyla düzenlemekteyiz. Gerçekleştireceğimiz seminerde, İş sağlığı ve güvenliği kanunun getirileri, Yeni kanunda işveren, çalışan görev, yetki ve yükümlülükleri, Teftiş ve idari yaptırımlar gibi konular ele alınacaktır. 19 Eylül Çarşamba günü saat 14.00te odamızda düzenlenecek seminere, katılmak ve detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz, proje uzmanımız Gözde Yılmaz ile 220 30 30 dahili 324 numaralı telefonla irtibata geçebilirler.
    
     -Elektrik kesintisi
    
     Gaziantepte bakım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelere elektrik verilemeyeceği bildirildi.
     Toroslar Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Gaziantep İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bakım çalışması dolayısıyla 19-21 eylül tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
     Çalışmalar dolayısıyla 19 Eylül Çarşamba günü 09.00-13:00 saatleri arasında Seyrantepe TOKİ ve çevresi, 14:00-16:00 arasında Hasırcıoğlu, Karşıyaka, Eydibaba, Hacıbaba Karakolu ve çevresinde elektrik kesintisi yapılacağı ifade edildi.
     20 Eylül Perşembe günü 09:00-17:00 saatleri arasında Seyrantepe TOKİ ve çevresi, 09:00-12:00 arasında ise Merveşehir, Mevlana, Karacaoğlan, Selimiye, 8 Şubat, Karaca Ahmet, Eyüp Sultan ve Aydıntepe mahallesinde kısmen, 21 Eylül Cuma günü ise 04:00-08:00 saatleri arasında Şekeroğlu, Kanalıcı, Türktepe, Karagöz Mahallesi ve çevresine elektrik verilemeyeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER