Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Ruhsat harçlarındaki indirim uygulaması


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesinin, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsat harçlarındaki indirim uygulamasından yararlanmak isteyenlerin 31 Marta kadar belediyeye başvurması gerektiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve meclis üyelerinin, esnafa kolaylık sağlamak amacıyla 2013 yılının ilk meclis toplantısında, iş yeri açma ve çalışma ruhsatında yüzde 50 indirim yapma kararı aldığı anımsatıldı.
     Karar doğrultusunda esnafın 31 Marta kadar belediyeye başvurması gerekiyor.
    
     -Gazikentte toplu konut çalışmaları
    
     Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent Mahallesine yaptırılan 660 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, inşaat alanının inceleyen Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlundan bilgi aldı.
     Fadıloğlu, kaliteli binalar yapmak için projelendirme safhasının uzun tutulduğunu ancak binaların inşaatının kısa sürdüğünü belirtti.
     Konutların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Fadıloğlu, Gazikent Mahallesinde yapımı devam eden konutlara sosyal ve donatı alanları da ekleyeceklerini anımsattı.
     Fadıloğlu, vatandaşlara kaliteli yaşam alanları sunmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Kaymakam Aydın da belediyenin vatandaşın daha nitelikli alanlarda yaşamasını sağlamak için önemli projeler geliştirdiğini aktardı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER