Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Erdoğan ve Mazıcıoğlu, Yeşilvadi konutlarını gezdi


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilvadi konutlarını gezdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunun da eşlik ettiği gezide, Erdoğan ve Mazıcıoğlu örnek daireleri inceledi.
     Kentsel dönüşüm çalışmalarında Türkiyede Şahinbey Belediyesinin birinci olduğunu hatırlatan Mazıcıoğlu, Tahmazoğluna teşekkür etti.
     Erdoğan da Tahmazoğlunun çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırıp, modern yaşam alanları oluşturduğunu aktardı.
    
     -Nurdağında gümrük kaçağı sigara
    
     Nurdağı ilçesinde bir minibüste 8 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine M.Y yönetimindeki 34 HS 7435 plakalı minibüsü İslahiye- Nurdağı karayolu 1. kilometresinde durdurdu.
     Araçta yapılan aramada, mangal kömürü ve şalgam şişeleri arasına gizlenmiş 8 bin paket gümrük kaçağı sigara bulundu.
     Gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
    
     -Şahinbey Belediye Gençlik ve Sporun rakipleri belli oldu
    
     Erkekler Voleybol 2. Ligi B Gurubunda mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Sporun yarı finaldeki rakipleri belli oldu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 5-7 Nisan tarihlerinde Nevşehirde yapılacak yarı final mücadelesinde kırmızı-mavililer, ilk maçta Kahramanmaraş Belediye ile karşılaşacak.
     Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda ilk maçını 5 Nisan Cuma günü oynayacak olan Gaziantep temsilcisi 6 Nisanda İstanbul Bahçelievler Belediyesi ve 7 Nisanda ise İzmir Konak Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.
     Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, açıklamasında, zorlu bir lig maratonu sonrası yarı finallere gitmeye hak kazandıklarını aktardı.
    
     -Şehitleri anma etkinliği
    
     Şahinbey Belediyesinin Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kurslarında (ŞAHMEK) eğitim gören kursiyerleri, Şehitleri Anma günü düzenledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikler kapsamından düzenlenen program, Şahinbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
     Burada konuşan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu vatanın her karış toprağında şehit kanı olduğunu belirtti. Çanakkale Savaşında 250 bin şehit verildiğini anımsatan Tahmazoğlu, Bizi kimsenin bölmeye ve parçalamaya gücü yetmez. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Böyle bir program düzenlediğiniz için tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Etkinlikte, kursiyerler şiir okudu, ŞAHMEK korosu konser verdi.
     Programa, AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı da katıldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek-İzzet Mazı
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER