Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbeyli sporcularının başarısı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında 5 madalya kazandı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 5-12 Mayısta Litvanyada düzenlenen ve 26 ülkeden 710 sporcunun katıldığı şampiyonada, Türk Milli takımında madalya alan kulüp sporcuları Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunu makamında ziyaret etti.
     Tahmazoğlu, başarının hem ülke hem de şehir adına gurur verici olduğunu belirtti.
     Milli Takıma gönderdikleri 6 sporcudan 5inin Avrupa Şampiyonasında madalya almasından gurur duyduklarını ifade eden Tahmazoğlu, şunları bildirdi:
     "Genç bayanlar 45 kiloda 15-18 yaş aralığında Gülistan Korkmaz her iki kolda altın, genç bayanlar 60 kiloda 15-18 yaş aralığında Fehime Tuğçenur Kurt sol kolda gümüş madalya almıştır. Büyük erkeklerde Mehmet Ali Erdoğan, sağ kolda bronz, engelliler 60 kiloda Mehmet Kaya sağ kolda gümüş madalya kazanmıştır. Bizlere bu duyguyu yaşattıkları için onlara teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."
    
     - İslahiye Belediye Meclisi toplandı-
    
     İslahiye Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı.
     Belediye Başkanı Malike Uludağ Başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, imar komisyonuna havale edilen değişik imar tadilatları, ilçe merkezindeki Bahçeli Mahallesine iki adet alt geçit yapımı için plan tadilatı, İller Bankası aracılığıyla otogar yapımı ile mezbaha yapımı için başkana yetki verilmesi talebi oy çokluğuyla kabul edildi.
     Belediye Başkanı Uludağ, Meclise teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek - Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER