Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GTBnin sektör toplantıları


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Borsasının (GTB) her yıl geleneksel olarak düzenlediği sektör toplantılarının ilki Un Sanayicilerinin bir araya gelmesiyle başladı.
     GTBden yapılan açıklamaya göre, toplantının başkanlığını yapan GTB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tiryakioğlu, 1 Hazirandan itibaren başlayan yeni hasat döneminin tüm üyeler için hayırlara vesile olmasını diledi.
     Un Sanayiciler Federasyonu Başkanı Erhan Özmen de 2011 yılında dünya ve Türkiyede buğday üretimi, satışı ve fiyatlandırması hakkında bilgiler vererek 2012 yılı beklentilerini açıkladı.
     2012 yılı için 2011 yılına göre yüzde 2 ile yüzde 3,5 oranında dünya buğday rekoltesinde bir azalma beklendiğini yalnız bu azalmanın dünya ve Türkiyede herhangi bir sıkıntı veya sektörde bir kriz yaratmayacağını belirten Özmen, Dünya ve Türkiyede yeterli miktarda buğday stoku bulunuyor. 2012 yılında sektör için dikkatli iyimserlik besliyorum. Bu yıl sektör için fırsatlarla dolu iyi bir yıl olacak dedi.
    
     -Şahinbey Belediyesinden 27 park-
    
     Şahinbey Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerde 27 park yaptı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, park yapım çalışmalarını tamamlayan belediyenin, Bağlarbaşı, Sarıt, Osmanlı, Kızılhisar ve Serince mahallerine halı saha yaparak ücretsiz olarak halkın hizmetine sunduğu bildirildi.
     Deredüzü Mahalle Muhtarı Mehmet Ülger ve mahalle sakinleri yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER