Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Kargıner: -Eğitimsiz kız kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Girişimci Kadınlar Derneği (GAGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Kargıner, fakir kız öğrencilerinin eğitimine önem vereceklerini belirterek, Eğitimsiz kız kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir dedi.
     GAGİKADtan yapılan açıklamaya göre, dernek olağan kurulunun ardında yeniden başkanlık görevine getirilen Kargıner, eğitim odaklı projelere önem vereceklerini ve etkin bir sivil toplum kuruluşu olmak için yoğun bir çalışma programı hazırladıklarını bildirdi.
     Kendisini yeniden başkanlık görevine getiren dernek üyelerine teşekkür eden Kargıner, şunları kaydetti:
     Yeni yönetim kurulumuzla ilk toplantımızı yaparak uygulamaya koyacağımız projelerimizle ilgili önemli kararlar aldık. Daha etkin hizmet etme düşüncesiyle bu yıl yoğun olarak eğitim odaklı çalışmalar yapacağız. Özellikle kız öğrencilerimize ve annelerimize yönelik eğitim odaklı çalışmalarla kadınlarımızın eğitim alanındaki etkinliğini arttırmak, onların günümüz koşullarına daha uygun yaşam standartlarına kavuşmasına yönelik destekler vereceğiz. Bilgi çağında bilgiden uzak kadın düşünülemez.
     Gaziantepteki kadın dernekleriyle koordineli çalışmak istediklerinin altını çizen Kargıner, kente bir çok kadın derneği bulunduğunu ve el birliğinin beraberinde güç birliği getireceğinin sözlerini ekledi.
    
     -Huzur evi sakinlerinin teleferik keyfi-
    
     Şahinbey Belediyesi, huzur evi sakinlerini, Şahinbey Parkını gezdirerek teleferik keyfi yaşattı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, parkta piknik yapan huzur evi sakinleri, güzel bir gün geçirdi.
     Gaziantep Valiliği İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Huzur evi yaşlı bakım evi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Vekili Mehmet Altunben, huzur evi sakinlerinin dışarıya çıkartılması ve sosyal aktivitelere katılmasına destek olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER