Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: -Beybahçe Mahallesindeki sosyal tesiste farklı bir konsept denedik


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beybahçe Mahallesinde yaptıkları tesiste farklı bir konsept denediklerini bildirdi.
     Başkan Tahmazoğlu çocuklar için kapalı oyun merkezi kurulan Beybahçe Sosyal Tesisini gezdi, çocuklarla sohbet etti.
     Tahmazoğlu, İlçe genelinde birçok sosyal tesis yaptık. Beybahçe Mahallesinde yaptığımız sosyal tesisimizde farklı bir konsept denedik. Bu mahallemizde çocuk sayısı oldukça fazla, burada çocuklarımızın oyun oynaması için parklar yaptık. Evleri küçük olduğu için özellikle kış günlerinde çocukların gidebilecekleri çok fazla mekan yok. Beybahçedeki sosyal tesisimizin bir katını kapalı çocuk oyun merkezi olarak yaptık. Çocuklarımız 500 metrekare kapalı alanda gönüllerince eğleniyorlar dedi.
    
     -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğul vatandaşlarla buluştu
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sarıgüllük Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, Rıdvan Fadıloğlunun mahalle gezilerini Sarıgüllükte devam ettirdiği belirtildi.
     Mahallede devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Fadıloğlu, mahallelinin sorunlarını dinledi.
     Sarıgüllük Mahalle Muhtarı Sait Biner ise Üç dönemdir mahalle muhtarlığı yapıyorum. Fakat Başkan Fadıloğlu ile çalışmak benim için çok farklı bir duygu. Kendisiyle çalışmaktan son derece mutluyum. Mahallemize büyük katkıları oldu. Şu aşamada da asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri de yapılan bu çalışmalardan son derece mutlular. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER