Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Türkiyenin Enerji Piyasaları İçin Gelecek Vizyonu konulu konferansta konuştu


GAZİANTEP (A.A) - SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kuruluşunun 11. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Türkiyenin Enerji Piyasaları İçin Gelecek Vizyonu konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.
     SANKOdan yapılan açıklamaya göre, Ankarada bir otelde düzenlenen konferansta Konukoğlu, EPDKda başkandan alt kademede çalışana kadar herkesin çok başarılı bir çalışma sergilediğini belirtti.
     Enerji sektörünün üretime geçiş aşamasına kadar zor ve meşakkatli bir süreç içerdiğinin altını çizen Konukoğlu, şunları kaydetti:
     Bu dönemde sektörün karşılaştığı ve dolayısıyla yatırımın devreye girme süresini etkileyen bürokratik engellerin giderilmesi gerekiyor. Bizler hem enerji üreticisi hem de sanayici şapkası taşıyoruz. Bu anlamda sanayi üretimi ve ihracatının artarak devamı açısından elektrik fiyatlarındaki dengenin iyi korunması çok önemli.
     Konuşmaların ardından, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalıka, katkılarından dolayı plaket verildi.
     Konferansa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı ve EPDK Başkanı Hasan Köktaş katıldı.
    
     -Gaziantep Emniyet Müdürlüğü aşure dağıttı
    
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.
     Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından 2 bin kişiye aşure dağıtıldı. Muharrem ayı dolayısıyla emniyet personellerinin katkılarıyla hazırlanan aşure, personellerin yanı sıra emniyet müdürlüğüne gelen vatandaşlara da ikram edildi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan-Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER