Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyesi üniversite öğrencilere aşure dağıttı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesince Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencilerine aşure dağıtıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Muharrem ayı dolayısıyla ilçe genelinde 6 ayrı noktada günde 5 bin kişiye aşure ikramında bulunan Şahinbey Belediyesi GAÜNde eğitim gören öğrencilere aşure dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, üniversitedeki etkinliğe katılarak öğrencilere kendi eliyle aşure ikramında bulundu.
     Öğrenciler Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu öğretmenlerle buluştu
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla belediyeye bağlı etüt merkezlerinde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.
     Fadıloğlu, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin çok önemli bir görev icra ettiklerini belirterek, Öğretmenlerimiz hayatımız boyunca unutamadığımız değerli varlıklarımızdır. Onlar sayesinde doğru ve yanlış en iyi şekilde anlaşılmaktadır dedi.
     Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Onlardan öğrendiklerimizle hayatı anlıyor, onlar sayesinde doğru ve yanlışı ayırabiliyoruz. Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslektir. Siz değerli öğretmenlerde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı oya gibi işleyerek şekillendiriyorsunuz. Yılda bir kez kutlanan ve hatırlanan öğretmenlerimizi bir güne sığdırmak mümkün değildir.
     Konuşmaların ardından öğretmenler Fadıloğluna çiçek verirken, Fadıloğlu da öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.
     Programın ardından öğretmenler 1915 Çanakkale sinema filmi izledi.
    
     -Şehitkamil Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hizmetleri
    
     Şehitkamil Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yılın ilk 10 ayında 343 bin 500 kişiye klinik hizmeti verdiği bildirildi.
     Başhekim Cevdet Keskinsoy, yaptığı açıklamada, 2013 yılında diş tedavi ünitesi sayısını 62ye çıkarmayı planladıklarını ve yıllık 500 bin hastaya hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti. 2011 yılında günlük ortalama bin 500 ila 2 bin civarında hasta muayene edildiğini açıklayan Keksinsoy, 2012 yılının ilk 10 ayında 343 bin 500 kişiye klinik hizmeti verdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan-Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER