Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Elif Beldesinde park çalışmaları


GAZİANTEP (A.A) - Araban ilçesine bağlı Elif beldesinin ilk parkının çalışmaları devam ediyor.
     Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, 18 yıldır belediye olduklarını ve 3 bin 600 nüfusa sahip olduklarını söyledi.
     Beldede bugüne kadar bir parkın olmadığını dile getiren Çobanoğlu, tüm imkanlarını zorlayarak parkın yapımına başladıklarını ifade etti.
     7 bin metrekare olarak başladıkları parkın büyüklüğünü 31 bin metrekareye yükselttiklerini dile getiren Çobanoğlu, park çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
     Çobanoğlu, çalışmalar tamamlandığında beldenin büyük ve modern bir parka kavuşacağını kaydetti.
    
     -İkinci sosyal tesis yapılacak
    
     Çobanoğlu ayrıca beldeye ikinci sosyal tesis yapıldığını ifade etti.
     105 metrekarelik alan üzerine yapılan 2 katlı sosyal tesis inşaatının devam ettiğini söyleyen Çobanoğlu, Beldeye ikinci bir sosyal tesisi yaptıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna halkımız adına teşekkür ediyorum dedi.
    
     -Üstün zekalı öğrenciler için eğitim
    
     Gaziantep Özel Güney Eğitim Kurumları, Zenginleştirilmiş Eğitim Programı(ZEP) adı altında üstün zekalı öğrencilere çeşitli imkanlar sağlıyor.
     Emine Nakıboğlu Kolejinden yapılan açıklamaya göre, ZEP çerçevesinde 10-12 yaş grubundaki çocuklara çok boyutlu ve zengin bir öğrenme çevresi sunuluyor.
     Bir taraftan üretken düşünce becerileri, zeka oyunları, ters matematik, robotik, bilim atölyesi, İngilizce konuşma, mucitlik, Osmanlıca, Rusça, drama gibi dersler alan üstün yetenekli öğrenciler, bir taraftan da üniversitelerin öğretim üyelerinden eğitimler alıyor.
    
     Muhabir: Gaziantep - Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER