Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyesi, asfalt döşeme ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt döşeme ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri vatandaşların rahatça hareket etmesi için ara sokaklarda da sokak sağlıklaştırma çalışması yürütüyor.
     Son olarak Kayaönü Mahallesi İbrahim Karaoğlan Oğlu Caddesi ile Yeşilova Mahallesi 1 Nolu Cadde üzerinde çalışma başlatan ekipler, sıfır asfalt döşedi.
     Daha önceleri tozdan, topraktan ve çamurdan dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten esnaf ve vatandaşlar, çalışma dolayısıyla belediye ekiplerine teşekkür etti.
    
     -Yaprak açmadan yılın ikinci meyvesini verdi
    
     Araban ilçesinde Fırat Nehri kenarında bir incir ağacı kış ortasında yaprak açmadan yılın ikinci meyvesini verdi.
     İlçeye bağlı Tarlabaşı köyünde oturan Mahmut Kırmızıoğlu, köylerindeki bir incir incir ağacının aralık ayında yaprak açmadan yılın ikinci meyvesini verdiğini ve duruma şaşırdıklarını ifade etti.
     İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zeynel Güneş ise incir ağacının normalde aralık ayında meyve vermediğini ancak ağacının bulunduğu bölgede sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle ağacın meyve vermiş olabileceğini kaydetti.
    
     -Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri
    
     Şehitkamil Belediyesinin organizasyonuyla Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri programı düzenlenecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, program 14 Aralık Cuma günü saat 18:30da Kamil Ocak Spor Salonunda gerçekleştirilecek.
     Etkinlikte Prof. Dr. Hatipoğlu, dini konularda bilgiler vererek merak edilen soruları yanıtlayacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların sosyalleşmesi için zaman zaman konferans ve konserler düzenlediklerini ifade ederek, vatandaşları programa davet etti.
    
     Muhabir: Gaziantep - Mahmut Bazlama
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER