Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyespor, Şehitkamil Belediyesporu 5-1 yendi


GAZİANTEP (A.A) - Bölgesel Amatör Ligde Şahinbey Belediyespor, Şehitkamilsporu 5-1 yendi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesporun kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Şehitkamil Belediyesporu yenerek, 20 puanla 5. sıraya yerleşti.
     Gazikent Stadında oynanan maçı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Şahinbey Belediyespor Başkanı Mehmet Demirbaş, Şehitkamil Belediyespor Başkanı Musa Yıldız ve çok sayıda taraftar izledi.
    
     -Voleybol
    
     Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Liginde Şahinbey Belediyespor, Tokat Belediye Plevnesporu 3-1 yendi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, maça hızlı başlayan Tokat Belediye Plevnespor ilk seti 19-25 aldı. İkinci seti Şahinbey Belediyespor 28-26 alarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü seti de 25-11 alan mavi-beyazlılar durumu 2-1 yaptı. Dördüncü sette de oyuna iyi başlayan Şahinbey Belediyespor bu seti de 25-21 alarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesporun ligin lideriyle yaptığı maçı 3-1 alarak, 2nci sıraya yükseldiğini belirtti. Bundan sonraki maçları da alarak yükselişlerini sürdürmek istediklerini ifade eden Tahmazoğlu, sporcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik etti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER