Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, HÜRSİAD üyelerini kabul etti


GAZİANTEP (A.A) - Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunu makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu ziyarette, HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Hasırcı ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Projelerinin kalıcı ve nitelikli olması için gayret gösterdiklerini ifade eden Fadıloğlu, HÜRSİAD ile işbirliği içinde güzel çalışmalar yapabileceklerini belirtti.
     Milletin hizmetkarı olarak geldikleri bu görevde, her alanda ciddi projeler üretmeye devam edeceklerini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Amacımız vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. HÜRSİAD yönetimi de ciddi çalışmalarda bulunarak kalıcı projeler üretiyor. HÜRSİADın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.
     Hasırcı ise, kendilerini ağırlayan Fadıloğluna teşekkür ederek çalışmalarından dolayı tebrik etti.
    
     -MHP İl Başkanı Erzinden TÜMSİADa ziyaret
    
     MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Cekiciyi ziyaret etti.
     TÜMSİADtan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çekici ziyarette, Erzine derneğin hedefleri hakkında bilgi verdi. Derneğin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Çekici, şunları kaydetti:
     TÜMSİAD olarak doğru yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz. TÜMSİADın üye sayısı 13 bin rakamına ulaştı. Gaziantepte de üye sayımız giderek artıyor. Ülkemize ve kentimize en iyi şekilde hizmet vermek için el birliğiyle çalışıyoruz. Bu noktada siyasi partilerin de kendi alanlarında ülkeye doğru hizmet ettiklerine inanıyoruz. Siyasi partiler, particilik anlayışı ile değil, gönül işi anlayışıyla ülkeye hizmet etmeliler. MHPnin de bu anlayışla hareket ettiğini düşünüyoruz. Yeni yönetimiyle başarılı olacağına inanıyoruz.
     Erzin de TÜMSİADın önemli bir kuruluş olduğunu, yaptığı çalışmaları taktirle izlediklerini belirtti.
     3 Eylül sürecinden itibaren aldıkları görevi layığıyla yerine getirdiklerine inandıklarını ifade eden Erzin, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Doğru teşkilatta, doğru adayla başarılı olacaklarına inandıklarını aktaran Erzin, Halkın MHPye teveccüh göstermesiyle birlikte yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı hedefliyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan - Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER