Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Akala İnşaat, MST Bekoloderi tercih etti -SANKO Makinanın ürettiği yeni 6 serisi MST Bekoloderden 4 tane alan Akala İnşaata törenle araçların anahtarı teslim edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte faaliyet gösteren Akala İnşaat, Sanko Makina tarafından üretilen 6 serisi MST 642 bekoloder ile makine parkını güçlendirdi.
     SANKO Holdingten yapılan açıklamaya göre, düzenlenen anahtar teslim töreninde, satın alınan MST 642 bekoloderin anahtarları sahiplerine teslim edildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen SANKO Makina Genel Müdür Yardımcısı Ertan Paşa, yeni modelleri 6 serisinin Türkiyede hızla yayıldığını ve ilginin çok iyi olduğunu belirtti.
     İlgi giderek de artıyor. Bu sene iyi satış yaptık, 2013 yılında çok daha iyi olacağını düşünüyoruz diyen Paşa, Akala İnşaat, makinadaki performans ve kalite değişimini görmesi sonucunda bizi tercih etti. Bu da bizim için gurur verici. Sanko Makinanın doğru yolda, her geçen gün daha iyiye gidiyor ifadelerini kullandı.
     Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı ise 6 serisi MST bekoloderlerin son teknolojiyle üretildiğini hatırlattı. Satış sonrası hizmetlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Karlı, özellikle servis ve yedek parça konusunda çok ciddi yapılanmaları olduğunu, Türkiyenin 61 yerinde servis noktaları olduğunu kaydetti.
     Akala İnşaat temsilcisi Ali Akın da MST bekoloderlerin çok büyük bir gelişim gösterdiğini ve kalite seviyesini yükselttiğini vurguladı. Akın, En büyük tercih sebebimiz, diğer firmalar kalite seviyesini düşürürken, MST çok büyük bir gelişim gösterdi. Ayrıca, kendi memleketimizin makinasını kullanmak kadar güzel bir şey olamaz. İnsanların yabancı sevdasından kurtulması gerekiyor. MST bekoloderlerin, iş yapış şeklimize ve verimliliğimizi artırmamıza olumlu katkısı olacak. Bu 4 taneyle de kalmayacağız. Mart ayında 5 tane daha alacağım değerlendirmelerinde bulundu.
    
     -25 Aralık Kurtuluş Kupası
    
     Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ve toplamda on branşta yapılan organizasyonun basketbol ayağına Zirve Üniversitesi ev sahipliği yaptı.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, liseli gençler arasında yapılan maç çekişmeli geçti.
     Zirve Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Müdürü Mehmet Hüseyin Ertaş ve Spor Şube Koordinatörü Mutlu Kılıç, böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın Gaziantep ve üniversite adına çok önemli olduğunu aktardı.
     Bu arada 25 Aralık Kurtuluş Kupasında dereceye girenlere Onat Kutlar Salonunda düzenlenen törenle ödülleri verildi. Törende, Kılıç ve Ertaşa teşekkür plaketi verildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz - Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER