Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Belediyeden Sosyal denge sözleşmesi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi ile Memur-Sene bağlı BEM-BİR-SEN arasında memurlarının ekonomik şartlarında iyileştirilmesini öngören Sosyal denge sözleşmesi imzalandı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesinde hizmet veren memurlara yönelik sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını bildirdi.
     Göreve geldikleri günden bu yana personelle el ele vererek vatandaşa daha güzel hizmet sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Belediyemizde görev yapan memurlarımız için 2013 yılı ve 2014 seçim dönemine kadar olan süreyi kapsayacak şekilde BEM-BİR-SENle sosyal denge sözleşmesi imzaladık. Böylelikle belediyemizde çalışan memurlarımızın maaşlarını iyileştirme noktasında destek sağlamış oluyoruz. Her ay maaşlarına ek olarak birde sosyal denge katkı ücreti alacaklardır. Ben sendikamızı kutluyorum. Çalışanlarımızın Allah gücünü kuvvetini arttırsın. Yapılan sözleşmenin memurumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
     BEM-BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanı Serkan Özatıcı da verdiği destekten dolayı Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğludan ziyaret
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, öğrencilerin sorunlarını dinleyen Fadıloğlu, eğitim konusunda tüm imkanları sunmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
     Okul Müdür Vekili Necati Korkmaz da öğrencilerin ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirterek, Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER