Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyesinden esnafa destek


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesince bir ay süreyle iş yeri açma ve çalıştırma ruhsat harçlarında yüzde 50 indirim uygulaması başlatıldı.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, indirim uygulaması 31 Mart 2013 tarihine kadar sürdürecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, esnafın yükünü hafifletmek ve kolaylık sağlamak adına iş yeri açma ve çalıştırma ruhsat harçlarında meclis üyeleriyle birlikte yüzde 50 indirim yapma kararı aldıklarını belirtti.
    
     -Şahinbey Belediyesi kullanılmayan evleri temizledi
    
     Şahinbey Belediyesi ekipleri, sahipleri tarafından kullanılmayan evlerde temizlik çalışması yaptı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden gelen talep üzerine sahipleri tarafından kullanılmayan ve çevreden atılan çöplerden dolayı etrafa pis koku salan evlerin temizliği yapıldı.
     Çalışmalar kapsamında, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki bazı evler temizlendi. Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Gezer evde yaşayan yaşlı bir kadının yalnız olduğu için görüşmeler sonunda Düşkünler Evine yerleştirdiklerini belirtti. Gezer gösterdiği duyarlılıktan dolayı belediye görevlilerine teşekkür etti.
    
     -Zirve Üniversitesi 3.Ligi garantiledi
    
     Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Zirve Üniversitesi basketbol takımı, ligin bitimine 3 hafta kala Türkiye Basketbol 3. Ligine çıkmayı garantiledi.
     Zirve Üniversitesinden yapılana açıklamaya göre, Adana Elit Gençlikspor maçını 98-59 kazanan Zirve Üniversitesi üst lige çıkmaya hak kazandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, teknik kadro ve sporcuların yoğun çalışmalarının meyvelerini almaya başladıklarını belirtti.
     Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdal Budak da, genç ve yetenekli sporculardan kurulu bir takım olduklarını 3.Ligde de önemli başarılara imza atacaklarını bildirdi. Antrenör Osman Yağcı ise iki yıl içinde önemli bir başarı yakaladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz-Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER