Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Hemşehri derneklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan projelerini inceledi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan projelerini inceledi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından organize edilen ve 22 hemşehri derneği başkanı ve üyelerinin katıldığı gezide, Gümrük Hanı, Şıh Cami çevresi sokak sağlıklaştırma çalışmaları ve Gaziantep Savaş müzesi gezildi.
     Geziye daha sonra 300 evler, Mavikent ve Yeşilvadi 702 konut, Şahinbey Sanayi sitesi, Akkent Spor Köyü, Şahinbey Parkı, Güneykent Park Alanı ve Güneykent Sosyal Kompleksi ile Hanımlar Yüzme, Spor ve Kültür Merkezinde devam edildi.
     Dernek üyeleri çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     -Tekvandoda Şahinbey Belediye Gençliksporun başarısı
    
     Şahinbey Belediye Gençlikspor, 7 Şubat 2013 tarihinde Kamil Ocak Spor Salonunda yapılan Gaziantep İl Birinciliği Türkiye Şampiyonası seçmelerinde 11 madalya alarak Kulüpler Şampiyonu oldu.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, büyükler erkekler ve bayanlarda 7 birinci, 2 ikinci ve 2 üçüncülük ile 8 takım arasında 11 madalya alarak Kulüpler Şampiyonu oldu.
     Birinci olan sporcular 18-24 Şubat 2013 tarihinde Alanyada yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş,
     Şampiyonada sporcularımız Murat Çıngı, Dolunay Eşkin, Muharrem Karakuzu, Ömer Faruk Özdemir, Serdar Gezici, Berfin Kaplan ve Songül Sonay Şahin birinci, M. Hayri Kılınç ve m. Eren Dağlı ikinci ve Serkan Besleme ile Fırat Uzun üçüncü oldu. Tüm sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Sporcularımızın durumları oldukça iyi ve katılacağımız şampiyonada dereceler elde edeceğiz. Sporcularımıza güveniyorum. Oldukça iyi çalışıyorlar. Madalya ile dönmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER