Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Antakya Belediyespor ile karşılaşacak


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Erkekler 2. Voleybol liginde mücadele Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, deplasmanda Antakya Belediyespor ile karşılaşacak.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Özbal, teknik kadronun ve sporcuların tüm çalışmaları galibiyet üzerine kurduğunu belirterek, Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Antakya Belediyespor maçını da kazanarak galibiyet serisine tekrar devam etmek istiyoruz. Rakibimizin sıralamada yerinin alt sıralarda olması bizi ilgilendirmiyor. Zorlu bir müsabaka olacağını düşünüyoruz. Müsabakaya galibiyet için çıkacağız ifadelerini kullandı.
     Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise 3 puan alarak hedeflerine emin adımlarla ilerlemek isteklerini kaydietti.
    
     -Karakandan, Emniyet Müdürü Aydına ziyaret
    
     Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydını makamında ziyaret etti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımının başarılarından övgüyle bahseden Karakan, amatör spora ve sporculara vermiş olduğu destekten dolayı Aydına teşekkür etti.
     Karahan, Aydına üzerinde Ömer Aydın yazılı forma hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın ise amatör spor dallarına sahip çıkılmasının önemli olduğunu, amatör spor kulüplerinin çok zor şartlarda faaliyetlerini yürüttüğünü belirterek, amatör spora her zaman destek olacaklarını ifade etti.
     Ziyaret birlikte çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER