Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Dört ressamın karma sergisi ilgi görüyor


GAZİANTEP (A.A) - Kahramanmaraşlı dört ressamın, Gaziantepte açtığı karma sergi ilgi görüyor.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, sanatçı Vedat Akkök, Bünyamin Küçükkürtül, Mehmet Akif Orçan ve Mehmet Akif Kaplanın eserlerinden oluşan sergi, sanatseverlerle buluşuyor. Karma sergide yer alan 40 eser, ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.
     Sanko Park Alışveriş Merkezindeki Sanko Sanat Galerisinde yer alan sergi, 22 Şubata kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.
    
     -Şahinbey Belediye, erteleme maçını 4-0 kazandı-
    
     Bölgesel Amatör (BAL) Futbol Liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor, erteleme maçında deplasmanda Malatya İl Özel İdaresporu 4-0 yenerek, 32 puanla 4. sıradaki yerini korudu.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Malatya Yeşiltepe sentetik sahasında oynanan maçta Şahinbey Belediye Gençlik ve Sporun gollerini 26, 28, 44 ve 72. dakikalarda Engin Çam kaydetti.
     Maç sonunda futbolcular alınan galibiyetin sevincini soyunma odasında yaşadı.
     Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, erteleme maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcuları kutlayarak, 90 dakika boyunca rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 4 golle süsleyerek zorlu deplasmandan net bir galibiyet aldık. Emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER