Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Başkan Tahmazoğlundan ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile eşi Elif Tahmazoğlu, Yaşar Torun Gençlik Merkezinde eğitim gören ve etkinlikte okuduğu şiirle dikkat çeken Gamze Bani Babacanı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğanın Şahinbeyi ziyaretinde Yaşar Torun Gençlik Merkezinde kursiyerler tarafından düzenlenen etkinlikte okuduğu Peygamber Efendimizin hayatını anlatan bir naat olan 40 Yaşındasın şiiriyle dikkatleri üzerine çeken Gamze Bani Babacan, etkinlik sonunda Başkan Tahmazoğlunu evlerine davet etti.
     Babacanın davetini eşi Elif ile birlikte dün gece yerine getiren Başkan Tahmazoğlu, Gamze ve ailesiyle sohbet etti. Tahmazoğlu, şiiri okurken adeta o anı yaşadığını belirterek, Gamzeyi tebrik etti. Gamze ise etkinlikte okuduğu şiiri yeniden okuyarak, Evimize kadar geldiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu etti dedi.
     Yaşar Torun Gençlik Merkezinde eğitim alan Gamzenin gurur kaynakları olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu ise Geçtiğimiz hafta bir etkinlikte okuduğu şiiri çok beğenmiştik. Etkinlik sonrasında Gamze bizi evlerine davet etti. Bizde kırmayarak, kendisini ve ailesini evlerinde ziyaret ettik. Kendisine başarılar diliyorum ifadesinde bulundu.
    
     -Şahinbey Belediye haftayı galip tamamladı
    
     U15 Futbol Liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, Şahinbey Bossan Sporu 9-4, Şahinbey Belediye U17 futbol takımı ise Gazikent Sporu 5-2 yendi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Batur sahasında oynadığı maçı 9-4 yenen Şahinbey Belediye U15 futbol takımının gollerini Oğuz (2), Fatih Köseoğlu (2), Enes, Mehmet Orhan, Serkan, Hüseyin Boran ve Ali Ateş kaydetti.
     Bu galibiyetle Şahinbey ligdeki puanını 34e çıkardı.
     Yine galibiyet alan Şahinbey Belediye U17 takımı ise Batur sahasında Gazikent Sporla oynadığı maçta 5-2 galip ayrıldı. Şahinbeyin gollerini Yusuf Erdem (3), Yusuf Doğan ve Muhammet Ulusoy attı.
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, alt yapıya büyük önem verdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER