Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısayı ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısayı ziyaret etti.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Zirve Üniversitesi hakkında kapsamlı bilgi alan Aydın, çok yakında Emine Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesinin açılacak olmasının kent için büyük önem taşıdığını ifade etti.
     Gaziantepin gelişmesi açısından üniversitelerin önemine dikkat çeken Aydın, denizi olmayan bir şehirde Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği gibi bölümleri açarak bu bölümlerde öğrenci yetişmesini sağlayan Zirve Üniversitesini takdir etmek gerektiğini belirtti.
     Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emniyet Müdürlüğü ile gerçekleştirilen tüm organizasyonlara destek verdiklerini ve bundan sonra da farklı projelerde yer almak istediklerini ifade etti.
    
     -Ressam Kara, Gaziantepte sergi açacak
    
     Ressam Ümit Karanın Ağaçlarım ve Çiçeklerim adlı sergisi, Gaziantepli sanatseverlerle buluşacak.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, ressam Ümit Karanın resim çalışmalarının yanında Selçuklu dönemi ahşap işçiliğini araştırtığı ve Türk mobilya stilinin oluşması için örnekler çıkarıp sergilediği belirtildi.
     Doğadan betimlediği konuları renk ve lekeyi ön plana alarak anlatan Ümit Kara, yurt içi ve yurt dışında 28 resim, 22 ahşap sergisi açtı. Yerli ve yabancı koleksiyonlarda eserleri bulunuyor.
     Ümit Karanın, 8 Mart Cuma günü saat 17.30da Sanko Park Alışveriş Merkezindeki Sanko Sanat Galerisinde açılacak sergisi, 22 Marta kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.
    
     -İşe Alım ve Kariyer Fırsatları konulu söyleşi
    
     Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren Yönetim ve Kariyer Topluluğu ile Yıldız Holding işbirliği çerçevesinde İşe Alım ve Kariyer Fırsatları adlı söyleşi gerçekleştirildi.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye, Yıldız Holding İç İletişim Müdürü Sibel Hür ve Yıldız Holding İnsan Kaynakları Yöneticisi Melek Gamze Ataer konuşmacı olarak katıldı.
     Yıldız Holdingin, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı yarışma platformu Bizz@Kampüsün ikincisinin başladığını belirten Sibel Hür, Birinci olan takımın Yıldız Holdingde staj hakkı kazandığı yarışmaya bu yıl üniversitelerden gelen yoğun talep üzerine 2. sınıf öğrencileri de dahil edildi. Üniversitelerin 2-3-4 sınıf ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrenciler, üçer kişilik ekiplerle 25 Mart 2013 tarihlerine kadar yarışmaya başvurabilecek ifadesinde bulundu.
     Melek Gamze Ataer ise fark yaratan projeleriyle yarışma sonunda ilk üçe giren takım üyelerinin ödüllendirileceğini belirtti.
    
     -Komedyen Hayrettin GAÜNde öğrencilerle buluştu
    
     Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) kuruluşunun 40. yıl etkinlikleri kapsamında komedyen Hayrettin Onur Karaoğuz tarafından stand-up gösterisi gerçekleştirildi.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gösteride konuşan Karaoğuz, üniversiteye ilk defa geldiğini belirterek, öğrencilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
     Karaoğuz, etkinlik kapsamında kendi çektiği kamera şakalarından, popüler olan videolardan farklı örnekler sunarak, bu görüntüleri çekerken karşılaştığı değişik olayları öğrencilerle paylaştı.
     Hayranlarının yönelttiği soruları yanıtlayan Karaoğuz, yaptığı esprilerle izleyicilerin neşeli dakikalar geçirmesini sağladı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER