Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Hastanede hırsızlık olaylarına müdahale toplantısı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri hastanede, hırsızlık olaylarına müdahale toplantısı düzenledi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı güven timi ekipleri, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda, personelin özel eşyası, hasta ve hasta yakınlarına ait cep telefonu, para ve zihniyet eşyasıyla özel eşyaların muhafaza yöntemleri anlatıldı.
     Polis, toplantı sonunda hastane personelinin soruları cevapladı.
    
     -Bu maçı sevgi kazandı
    
     Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu futbol takımları dostluk maçında karşı karşıya geldi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bağımlılık yapıcı maddeler ve madde kullanımına ilişkin suçlarla mücadele eden KOM ekipleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan futbol takımıyla Şehit Polis Memuru Ahmet Çondul Spor Tesislerinde karşılaştı.
     Müsabaka 4-4 berabere biterken her iki takım futbolcuları da madde kullanımına hayır mesajı verdi.
    
     -TDPnin bilgilendirme çalışmaları sürüyor
    
     Gaziantep Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) görevlileri, hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, kentteki semt pazarlarında vatandaşları dolandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık olaylarına karşı broşür dağıtarak uyardı.
     Bu tür suçların önlenmesinde polisiye tedbirlerin yanında vatandaşların da tedbirli olmalarının belirtildiği açıklamada, uyarı çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER