Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAMEK kursiyerleri ücretsiz saç bakımı yaptı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) kuaförlük kursu öğrencileri, M1 Merkez AVMde kadın ziyaretçilere yönelik ücretsiz saç bakımı yaptı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sektöre yönelik deneyim kazanma amacıyla düzenlenen etkinliğe Şehit Üsteğmen Hakan Özcan, Kurbanbaba ile Cumhuriyet Gençlik ve Kültür merkezlerinin yanı sıra Gazikent, Perilikaya, Bekirbey El Beceri Kurslarında eğitim gören öğrenciler ve usta öğreticiler katıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimizin sektöre daha iyi adapte olma amacıyla yaptığımız etkinliğimiz M1 Merkez AVMde ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi gördü. Eğitim gören öğrencilerimize, seçtikleri branşta en iyi eğitimi vermeyi, sadece eğitimle de kalmayıp sektöre daha donanımlı giriş yapmaları için bu tür etkinliklerle onları halkımızla buluşturup yeteneklerini sergileme ve sosyal olarak deneyim kazanma imkanı sağlamaktayız.
    
     -Gaziantepte 10 mahalleye su verilemeyecek
    
     Gaziantepte, yapılacak çalışma nedeniyle 10 mahalleye 12 saat su verilemeyecek.
     GASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, DY-18 su deposunda vana montajı ve Yeditepe Mahallesi 97 Nolu Sokakta çalışma yapılacağından dolayı zorunlu olarak su kesintisi yapılacağı belirtildi.
     Çalışmadan dolayı Akkent, Karataş, Yeşilkent Mezarlığı, Beşyüzevler, Şahintepe, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Güneykent, Yeditepe, Güneş ve 75. Yıl mahallelerine 28 Martta 09.00 ile 21.00 saatleri arasında 12 saat süreyle su verilemeyeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER