Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Voleybol Federasyonundan, Başkan Tahmazoğluna teşekkür plaketi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte gerçekleştirilen Teledünya Erkekler Türkiye Kupasına ev sahipliği yapan Şahinbey Belediyesi ödüllendirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve beraberindekiler, maçların ardından ev sahipliğinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu adına Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaşa teşekkür plaketi verdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Mutlugil, Şahinbey Belediyesi tarafından üç gün boyunca iyi bir organizasyonla misafir edildiklerini belirterek, Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     -Bilgisayar sertifikaları dağıtıldı-
    
     Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Seyrantepe Sosyal Tesisindeki bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kursu başarıyla tamamlayan kadınlara sertifikalarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu verdi.
     Kursiyerleri tebrik eden Başkan Fadıloğlu, sertifikalar sayesinde iş bulma olanağının daha da artacağını bildirdi.
     Kadınların iş gücüne kazandırılarak kendilerine olan öz güvenlerinin arttırılması gerektiğini vurgulayan Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Sosyal tesislerimizde çeşitli branşlarda kurs düzenleyerek kadınlarımızın evde boş zaman geçirmeleri yerine kurslara katılarak aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlıyoruz. Herkesin daha rahat bir hayat sürmesi için bizler altyapıyı oluşturuyoruz. Düzenlediğimiz bilgisayar kursu sayesinde siz değerli velilerimiz çocuklarınızın hangi internet sitelerine girdiğini rahatlıkla öğrenebilecek veya çocukların gelişimini etkileyecek sitelere girmelerini engelleyebileceksiniz. Bu yüzden bizler bu kursları önemsiyoruz. Öğrenmenin yaşı yoktur. İsteyen herkes sosyal tesislerimizdeki kurslardan kolaylıkla faydalanabilir.
    
     -İlkokul öğrencilerine kitap-
    
     Gaziantepte faaliyet gösteren Arabanlılar Ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, ilkokul öğrencilerine kitap hediye etti.
     Dernek Başkanı Garip Doğan, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeşi makamında ziyaret ederek ilçeye bağlı köylerdeki ilkokul öğrencilerine hediye etmek üzere Gaziantepten getirdiği kitapları teslim etti.
     Kitapları İl Kültür Ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, Karayolları Gaziantep Şefi Kadir Kısa, Gaziantep İl Halk Kütüphanesi ve Şahinbey İlçe Halk Kütüphanesinden temin ettiğini belirten Doğan, hediye kitapların roman, hikaye ve değişik ders kitaplarından oluştuğunu söyledi.
     Doğan, ilçedeki eğitimin başarısının sağlanması için dernek olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını aktardı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündeş de Dernek Başkanı Doğana ve dernek üyelerine teşekkür etti.
    
     -Kütüphanede satranç turnuvası-
    
     İslahiye Kütüphanesi, 49. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla liselerde satranç turnuvası düzenlendi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş ve Şube Müdürü Mustafa Çetinin de takip ettiği final maçında, İslahiye Anadolu Lisesi öğrencisi Memduh Afşar şampiyon oldu. Aynı okulda Kenan Efe ikinci, Opet Anadolu Lisesi öğrencisi Malik Hançer ise üçüncü oldu.
     Kütüphane Müdürü Mukaddes Gökçe, turnuvaya katılan okul idarecilerine teşekkür etti.
     Turnuvada şampiyon olan Afşara hediyesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Demirtaş verdi.
     Demirtaş, insan beynini geliştirmek için var olan her şeyin bir araç olduğunu ve kütüphanelerde bilgiden yararlanırken satranç, dama gibi oyunlarla da zihnin güçlendirdiğini söyledi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan - Mahmut Bazlama - Zekeriye Şimşek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER