Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbeyde kentsel dönüşüm çalışmaları


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Özdemirbey Caddesinde yol genişletme çalışmasının başladığını bildirdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yol genişletme çalışmalarını inceleyen Tahmazoğlu, tarihi günlerden birini yaşadıklarını belirtti.
     Yaklaşık 40 yıldır araç ve yaya trafik sorununun yaşandığı caddenin açılmasının kendilerine nasip olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     "Evlerin ve iş yerlerinin yıkımlarını gerçekleştirdik. Ekiplerimiz yol açma çalışmalarına başladı. Burada yıkılmayı bekleyen birkaç ev kaldı. Hafta içinde kalan evlerinde boşaltılması sağlanarak, caddenin ilk etabı olan Düztepeye kadar açacağız."
    
     -Şehitkamil Belediyesi 23 Nisan spor şenlikleri-
    
     Şehitkamil Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen spor şenlikleri, 20 Nisan Cumartesi günü başlayacak satranç turnuvası ve yüzme şampiyonaları sürecek.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda öğrenciler katıacak. 23 Nisana kadar devam edecek şenliklerde, sporda fair-play ruhu, takım ve grup uyumu gibi konularda eğitimler verilecek.
     Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise şenliklerle ilgili şunları kaydetti:
     "Yoğun bir eğitim maratonundaki çocuklarımızın spor yaparak sosyalleşebilmelerini sağlamak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürkün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisanı fırsat bilerek tesislerimizin kapılarını çocuklara ardına kadar açtık. Onlarda birbirinden farklı branşlarda dostluk ve centilmenlik çerçevesinde yarışabilme imkanı buldular."
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER