Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAÜN Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri tanışma toplantısı düzenledi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından tanışma toplantısı düzenlendi.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, bu yıl endüstri mühendisliği bölümünü kazanan ve hazırlık sınıfında okuyan öğrencilerle tanışmak ve bölümü tanıtmak amacıyla Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, GAÜN Rektör Yardımcısı ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkay Derelinin yanı sıra, endüstri mühendisliği bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
     Dereli, daha iyi bir dünya için endüstri mühendislerinin çok önemli bir rol oynayacağını belirterek, dünyanın değişime, yenilikçiliğe ve teknoloji geliştirmeye odaklandığı bir zamanda, endüstri mühendisliğinin bu gelişmelerden kendini soyutlayamayacağını ifade etti.
     Toplantıya video konferans aracılığıyla katılan Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak da oda olarak tüm endüstri mühendislerinin ve endüstri mühendisliği öğrencilerinin yanında olduklarını bildirdi.
    
     -Zonguldak Belediyesi de MST bekoloderi tercih etti
    
     Zonguldak Belediyesi makine parkını, Sanko Holdingin iş makineleri sektöründeki yatırımı olan Sanko Makina tarafından üretilen MST marka bekoloderle (kazıcı yükleyici) güçlendiriyor.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, Sanko Makina Pazarlama Satış Direktörü Enes Eğin, Kamu Satış Müdürü Hakan Saral ve Bölge Satış Sorumlusu Şafak Saral, Zonguldak Belediyesi 100. Yıl Şehirlerarası Otobüs Terminalinde düzenlenen törenle beş adet iş makinesini belediye yetkililerine teslim etti.
     Zonguldak Belediyesi yetkilileri, yeni iş makinelerinin makine parkına güç kattığını ifade etti.
     Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile başkan yardımcıları ve üst düzey kamu görevlilerinin de aralarında olduğu 25 kişilik heyetle Sanko Makina üretim tesislerini ziyaret etmişti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER