Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Tahmazoğlu yeni yapılaşan alanlardaki alt yapı çalışmalarını inceledi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yapılaşan alanlardaki alt yapı çalışmalarını inceledi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu ve Gaski Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy, yapımı devam eden Yeşilvadi Parkı, Mavikent Konutları ve Şahinbey Sanayi sitesi alanında yapılacak olan alt yapı çalışmalarını inceledi.
     Tahmazoğlu, Gaziantepin hızla gelişip büyüdüğünü kaydetti.
     Son 4 yılda Şahinbeyde nüfusun 96 bin 700 kişi arttığını, dolayısıyla yeni yerleşim alanlarını hızlı bir şekilde açmaları gerektiğini ifade eden Tahmazoğlu şunları aktardı:
     "Bunun için de diğer kuruluşlar ve altyapı kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Gaski Genel Müdürlüğü ile ortak projeleri beraber yürütüyoruz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gaski Genel Müdürlüğümüze ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum."
     Gaski Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy ise Tahmazoğlunun başarılı ve yerinde çalışmalar yaptığını belirtti.
     Uslusoy, "Bizim de görevimiz kurum olarak bu bölgelerdeki alt yapı hizmetlerini zamanında, eksiksiz ve doğru projelerle yapmak. Bu konuda da elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. İnşallah bu altyapıyı da projelerin takibinde tamamlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı
    
     -Emniyet Müdürü Aydın, Kent Konseyini ziyaret etti-
    
     Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Kent Konseyini ziyaret etti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Yavuz Coşkunu ziyaret eden Aydın, konseyin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Gaziantepin yerel sorunlarına çözüm odaklı projeler üreten konseyin başarılı bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Aydın, bu çalışmaları desteklediğini belirtti. Görev icabı birçok kentte çalıştığını, Gaziantepteki kent konseyinin ise çok geniş bir kitleyi kapsayan çalışmasına tanık olduğunu vurgulayan Aydın, konseyin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiğini dile getirdi.
     Emniyet birimlerinin çalışmalarından bahseden Müdür Aydın, "55 tane örnek kamera sistemi alındı. Anlaşmazlık ve olay anında kameraya alınacak. Bu sistemle vatandaş veya polis kim yanlış yaparsa belli olacak. Dört tane polis merkezi projemiz var üçü tamamlandı. Dördüncü proje için arsa aranıyor. 500 civarı personel takviyesi olacak. Bu alınacak tedbirlerle güvenlik çok daha iyi olacak" değerlendirmesinde bulundu.
     Kent Konseyi Başkanı Coşkun ise kurulduğu günden bu yana Gaziantepin yerel sorunlarını hep gündemde tutan ve bunlara çözüm üreten konseyin daha başarılı olması için her kesimden destek verilmesi gerektiğini kaydetti.
     Ziyarette, Konsey Genel Sekreteri Necati Binici, üyeler Hulusi Kalender, Mustafa Dinçoğlu, Nihat Bencan, Cengiz Gülenler ve Serpil Karuserci de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER