Gaziantepsporda, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları -Teknik direktör Karaman: -Devreyi 3 puanla kapatmak istiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, devreyi 3 puanla kapatmak istediklerini bildirdi.
     Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Celal Doğan Tesislerinde sürdürdü. Egzersizlerle başlayan antrenmanda, futbolcular çift kale maç yaptı.
     Teknik direktör Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, kalecilerinin sakatlanmasının son haftalarda kendilerini zora soktuğunu söyledi.
     Önce Zydrünas Karcemarskas, ardından Mahmut Bezgin, son olarak da Eray Birniçanın sakatlandığını hatırlatan Karaman, Mahmutun tedavisinin ardından bugün takımla birlikte antrenmana çıktığını, ancak bu sefer de Erayın sakatlandığını ifade etti.
     Sahalarında ilk yarının son maçına çıkacaklarını vurgulayan Karaman Kart cezalısı ve sakat oyuncularımızın yokluğu bizi zora soktu. Ancak devreyi 3 puanla kapatmak istiyoruz. Rakibimiz de hoca değişikliğine gitti. Sahamızda yapacağımız maçın ardından ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız. İkinci yarıda doğru transferlerle daha başarılı olmak zorundayız dedi.
     Taraftarın kendilerinden başarı beklediğine dikkati çeken Karaman, Taraftarlarımız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizden başarı bekledi. Ancak olumsuzluklar nedeniyle sıkıntı yaşadık. İkinci yarı olumsuzlukların bittiği, doğru hamlelerin yapıldığı bir Gaziantepspor seyrettireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepsporda, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER