Gaziantepsporda Sivasspor maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda Sivasspor maçı hazırlıkları -Teknik Direktör Hikmet Karaman: -Kamp dönemi istediğim gibi geçmedi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.
     Kırmızı-siyahlı ekip, Antalyadaki devre arası kamp ve 2 günlük iznin ardından Celal Doğan Tesislerinde toplandı. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana yeni transferlerden Darvydas Sernas ve Rıdvan Şimşek de katıldı. Vilton Figueiredo, tendonlarındaki ağrı nedeniyle antrenmana çıkmazken, Abdou Razack Traorenin ise yarından itibaren antrenmana katılacağı belirtildi.
     Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, transferde geç kaldıklarını belirterek, Normalde Sivasspor maçında transferlerin bitmiş olması gerekiyordu dedi.
     Yeni transferlerden Vilton Figueiredonun en son 2 ay önce maça çıktığını anlatan Karaman, bu futbolcunun 2 gün düz koşu yaptıktan sonra tendonlarında ağrı hissetmeye başladığını ifade etti.
     Karaman, Oyuncularda da kabahat var. İkinci yarı hazırlıklarına gelirken oyuncuların birçoğu kilo almış, kendilerine dikkat etmiyorlar. Ayrıca, yabancılar transferlerde birçok problem öne sürüyor. Bu da kulüplerin ve teknik adamların çalışma planlarında aksamalara neden oluyor. Yine de transfer edilen oyuncuların takıma katkı sağlamasını bekliyorum ifadelerini kullandı.
    
     -Antalya kampı-
    
     Elverişsiz hava koşullarının kampı etkilediğini vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:
     Kamp dönemi istediğim gibi geçmedi. İlk nedenlerinden biri hava şartlarının olumsuz olması. Rüzgar, fırtına ve inanılmaz bir yağmur vardı. Bu kadar rüzgarın olduğu yerde antrenman istekli olmuyor. Bayağı bir sıkıntı yaşadık. Antalya böyle giderse devre arası kamplarının vazgeçilen şehri olur. Kamp dönemleri çok önemli. Kampta takım halinde çalışabilmek de önemli. Kamp döneminde Orhan ve Serdar sakatlandı. İlk girdiğimiz saha çok kötüydü, orada antrenmanı bıraktık.
     Taraftarların Gaziantepspordan beklentisi olduğunu anımsatan Karaman, Takım bu beklentiye hep cevap vermeye çalışmış, önemli başarılar elde etmiş. Bundan dolayı beklenti yüksek oluyor. Beklentinin altına düştüğünüz zaman insanlar eleştiriyor. Çünkü futbolda hep başarı var. Başarısız olduğun zaman eleştirilere maruz kalabiliyorsunuz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepsporda Sivasspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER