Gaziosmanpaşadaki karbonmonoksit zehirlenmesi

Gaziosmanpaşadaki karbonmonoksit zehirlenmesi -Zehirlenen anne ile 4 çocuğun cenazesi toprağa verildi


BARTIN (A.A) - İstanbulun Gaziosmanpaşa ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 4 çocuğun cenazesi Bartında toprağa verildi.
     İstanbulun Gaziosmanpaşa ilçesindeki apartmanın zemin katındaki evlerinde, karbonmonoksit gazından zehirlenen Hamide Özyapı ile çocukları Gülay (16), Filiz (13), Salih (11) ve Yusuf (10) için Ustaoğlu köyü Aşıklar mahallesindeki baba evinde Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.
     Cenazelerin evden camiye götürüldüğü sırada ölen anne ile çocuklarının yakınları feryat etti, baygınlık geçirenlere 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.
     Buradan Kıranpazarı Camisine getirilen anne ve 4 çocuğu için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.
     Namazın kılındığı sırada baba Hüseyin Özyapı, yakınlarının yardımıyla ayakta dururken, namaz sonrasında tabutlara sarılarak ağladı.
     Oldukça bitkin olduğu ve sürekli ağladığı gözlenen baba Özyapıyı Bartın Valisi Bülent Savur teselli etmeye çalıştı.
     Anne ile çocuklarının cenazeleri Ustaoğlu köyü aile mezarlığında yan yana defnedildi.
     Cenaze törenine Bartın Valisi Bülent Savur, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran ile vatandaşlar katıldı.
    
     -Olay-
    
     Gaziomanpaşa ilçesi Şemsipaşa mahallesi 38. sokaktaki bir apartmanın zemin katında yaşayan Hamide Özyapı ve çocukları Gülay (16), Filiz (13), Salih (11) ve Yusuf (10) şofbenin bacasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş, eve gelen Hüseyin Özyapı, eşinin cesedini banyoda, çocuklarının cesedini de oturma odasında bulmuştu.
     Muhabir: Selim Bostancı-Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Gaziosmanpaşadaki karbonmonoksit zehirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER