Gebze Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sakaya

Gebze Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sakaya veda yemeği


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İstanbul Bakırköy Adliyesine atanan Gebze Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şerafettin Saka için veda yemeği verdi.
     Gebzede bir restorantta gerçekleşen yemeğe, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile bazı sivil toplum kuruluşu yetkilileri katıldı.
     Burada konuşan Köşker, Bakırköy Adliyesine atanan Gebze Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sakanın güzel hizmetlerle anılacağını söyledi.
     Göreve geldiği günden bu yana Saka ile iyi bir iletişim ve dostluk sürdürdüklerini belirten Köşker, Sakanın yakın bir yerde göreve başlamasının kendileri için bir teselli olduğunu söyledi.
     Gebze Kaymakamı Karabulut da memuriyetin belkide en kötü yanının görev yaptıkları kentte edindikleri dostlardan günün birinde ayrılmak zorunda kalmaları olduğunu ifade ederek, 4 yıllık dönem içinde Saka ile uyum içinde çalıştık. Sıcak ve samimi dostluklar kurarak birbirinden güzel hizmetlere imza atan Sayın Sakaya tüm Gebze halkı adına teşekkürlerimi sunarım. Yeni görev yerinde başarılar dilerim dedi.
     Saka da kutsal olan vatan toprağının her noktasında ve her şart altında göreve hazır olduklarını dile getirdi.
     Köşker, yemeğin ardından Sakaya yağlı boya tablo hediye etti.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gebze Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sakaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER