Gedizden kısa kısa

Gedizden kısa kısa -Adnan Menderes Kültür Parkında yaşam alanı düzenlemesi


KÜTAHYA (A.A) - Gedizde bulunan Adnan Menderes Kültür Parkında yeni yaşam alanı oluşturma çalışması başlatıldı.
     Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, parkta emprenye, elektrik ve su tesisatıyla yol, otopark düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçenin en büyük yaşam parkını oluşturacaklarını bildirdi.
     Parkın, rekreasyon projesi çerçevesinde çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Saraoğlu, şöyle konuştu:
     İlk olarak parkta bulunan açık kanal, kutu menfezle kapatıldı. Çevre koruma çiti ihale edilerek tamamlandı. Diğer çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu yaşam parkı içerisinde her yaş gruptan insana hitap edecek yerlerimiz olacak. Bu park Gedizde bugüne kadar yapılacak en büyük alan peyzaj çalışması olacak. Tamamlandığında kentin cazibe merkezi olacaktır. Adnan Menderes Yaşam Parkı halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede olacak ve gerek eğlence ve gerekse günlük aktivite bakımından bir insanın bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği donanıma sahip olacak.
    
     -Gediz Belediyesi Mehter Takımından, Çanakkale gezisi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gediz Belediyesi, bünyesinde bulunan Mehter Takımı için Çanakkale gezisi düzenledi.
     Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde bulunan ve gönüllülük esasına dayanarak kurulan mehter takımının bugüne kadar katıldığı her programda kendilerini geliştiğini ve artık profesyonel bir ekip haline geldiklerini bildirdi.
     Belediyenin mehter takımının başarılarının takdir gördüğünü dile getiren Saraoğlu, şöyle devam etti:
     Mehter takımımız, belediyemizin etkinliklerinin yanında, bir çok kurum tarafından da davet ediliyor. Bu başarılarını ödüllendirmek amacıyla ecdadımızın bu vatanın kurtarılmasında gösterdikleri fedakarlığın örneği olan Çanakkale Zaferinin yaşandığı topraklara bir gezi düzenledik. Böylece Çanakkale ruhunu yaşamış oldular.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Gedizden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER