Gedizden kısa kısa

Gedizden kısa kısa -Akademik personele dizüstü bilgisayar dağıtıldı


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulunda, akademik personele törenle birer dizüstü bilgisayar dağıtıldı.
     DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Konferans Salonundaki törende, akademik çalışmalar ve akademisyenlere her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
     Üniversite olarak laboratuvar ve atölyelere, teknolojik altyapıya ve bilişim teknolojilerine büyük yatırım yaptıklarını belirten Prof. Dr. Karaaslan, akademik personelin daha iyi standartlarda çalışmasını sağlamak ve onlara verilen değeri ortaya koymak amacıyla dizüstü bilgisayar dağıtımı için proje başlattıklarını anlattı.
     Prof. Dr. Karaaslan, çalışma heyecanını desteklemek için tüm akademisyenlere yüksek kaliteli dizüstü bilgisayarlar verdiklerini dile getirerek, Dağıtımı yapılan bilgisayarları hayırlı sonuçlar verecek işlerde kullanmanızı temenni ederim dedi.
     DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu da Prof. Dr. Karaaslana teşekkür etti.
     Daha sonra, bilgisayarların dağıtımı yapılarak, DPÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Kasım Gürpınar tarafından bu cihazların teknik özellikleri hakkında bilgi verildi.
    
     -Zabıta ekiplerinin gıda denetimleri sıklaştırıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gediz Belediyesi bünyesindeki zabıta ekiplerinin gıda denetimleri, ramazan ayı dolayısıyla sıklaştırıldı.
     Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, halk sağlığını korumak ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla ilçe merkezindeki market ve bakkallarda denetimleri artırdıklarını bildirdi.
     Ramazan ayı öncesi ekmek fırınlarında başlatılan denetimlerin bakkal ve marketlere kaydırıldığını belirten Saraoğlu, şunları kaydetti:
     İlçe merkezinde faaliyet gösteren fırınlarda ramazan ayı öncesi başlattığımız denetimleri sürdürüyoruz. Bayram yaklaşırken bakkal ve marketlerde yaptığımız denetimleri de artırdık. Satılan ürünlerin son kullanım tarihleri, üretim izin ve belgeleri, iş yerinin hijyen koşulları ve genel olarak uyulması gereken kurallar hakkında denetimlerde bulunduk. Yapılan denetimler sonucunda uygun olmayan iş yerleri ve ürünler hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Halk sağlığını doğrudan ilgilendiren konuların üzerine giderek bu konuda gerekli inceleme ve denetimlerimizi sürdüreceğiz. Halk sağlığı bakımından büyük öneme sahip bu denetimlerimiz devam edecek.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gedizden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER