Gedizden kısa kısa

Gedizden kısa kısa -Safahatı okuma ve anlama yarışması düzenlenecek


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında 22 Martta Safahatı Okuma ve Anlama Yarışması düzenleyecek.
     Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmanın 11-15 yaş, 16-20 yaş, 21 yaş ve üzeri olmak üzere üç ayrı kategoride yapılacağını söyledi.
     İstiklal Marşını en güzel okuma yarışmasına ise 5-10 yaş arası çocukların katılacağını belirten Saraoğlu, şöyle devam etti:
     Belediyemiz kültür etkinlikleri kapsamında İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoyu tanıtmak, anmak ve gelecek kuşaklara aktarmak üzere bu yarışmayı tertip ediyoruz. Önceki yıllarda bu yarışmayı düzenledik. Katılan tüm yarışmacılara kitap hediye ediyoruz. Ayrıca yarışmamıza destek olan sponsorlarımız sayesinde dereceye giren yarışmacılara da çeşitli hediyeler verilecek. Sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
    
     -Belediyeden karne şenliği
    
     (fotoğraflı)
    
     Gediz Belediyesi, 2012-2013 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline girecek olan öğrenciler için karne şenliği etkinliği düzenleyecek.
     Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Ocakta düzenlenecek şenliğin Belediye Kültür Merkezinde yapılacağını söyledi.
     Saraoğlu, şenliğin ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenleneceğini belirterek, Etkinlikte, animasyon gösterileri, palyaço, şişme alan oyunları gibi eğlenceler tertip edileceK. Ayrıca sürpriz hediyelerimiz olacak. Bu etkinliği, öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve moral olarak onları desteklemek amacıyla düzenliyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapılmakta olan etkinlikler bu yıl daha eğlenceli geçecek. Tüm çocuklarımız davetlidir dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gedizden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER