GEKAdan proje teklif çağrısı

GEKAdan proje teklif çağrısı -Güney Ege Kalkınma Ajansı, Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması ve Mirasımız Dericilik adlı iki program için proje teklif çağrısında bulundu


MUĞLA (A.A) - Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması ve Mirasımız Dericilik adlı iki program için proje teklif çağrısında bulundu.
     GEKA Genel Sekreteri Mehmet Aydıner, GEKA tarafından Konakaltı Kültür Merkezinde düzenlenen GEKA 2012 yılı mali destek programı konulu toplantıda yaptığı konuşmada, GEKAnın 11 Temmuz 2012 tarihi itibariyle 2012 yılı proje teklif çağrısını internet sitesinde ilan ettiğini bildirdi.
     Proje teklifleri için başvuruların 7 Eylül 2012 tarihine kadar yapılması gerektiğini ifade eden Aydıner, Toplam bütçesi 14 bin 600 lira olan ve Tarıma Dayalı Sanayide Katma Değerin Artırılması ile Mirasımız Dericilik programlarından oluşan mali destek programımızın hayırlı olmasını dilerim. Programa ilişkin kılavuzlar, ajansımızın internet sitesi ile Aydın, Denizli ve Muğladaki yatırım destek ofislerinden temin edilebilir diye konuştu.
     Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ise ajansların amacının bölgesel kalkınmaya destek sağlamak olduğuna işaret etti. Bölgede tarımsal faaliyetlerin çok önemli olduğunu ifade eden Karakuş, Bu faaliyetlere proje desteği sağlanması sevindirici. Bölgemizde özellikle, çam balı, balıkçılık, zeytin ve zeytin ürünleri gibi tarım sektörlerine yapılacak destek hayati öneme sahip dedi.
     Toplantıda GEKAnın projeleri ile ilgili sunum yapıldı.
    
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber GEKAdan proje teklif çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER