Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, 2012 görev

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, 2012 görev yılını değerlendirdi


ÇANAKKALE (A.A) - Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, 2012 görev yılını değerlendirdi.
     Özacar, Gelibolu Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi Salonunda düzenlenen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında belediyenin yaptığı faaliyetler, yapacakları hizmetler ve gelir gider konularında katılımcılara açıklamalarda bulundu.
     Sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı toplantıda Başkan Özacar, geride bıraktığı dört yıllık hizmet döneminde ilçenin temel önceliğinin kentsel altyapı olduğunu belirtti.
     4 yıl önce Geliboluyu yaşanabilir bir kent yapmak ve sadece halka hizmet etmek düşüncesiyle belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Özacar, "Bunu ne kadar yapabildiğimizin kararını sizler vereceksiniz" dedi.
     2012 yılında da hizmetlerde görünmeyen yüz olarak değerlendirilen altyapı ile ilgili çalışmaları ara vermeden devam ettiklerini, yapılan altyapı yatırımlarının ardından çok iyi işler başarıldığını herkes tarafından görüldüğünü ifade eden Başkan Özacar, şunları kaydetti:
     "Sizler bize inandınız ve güvendiniz. Peki biz neler yaptık, nereden nereye geldik- Bu hizmetleri yaparken, nelerle karşılaştık- Sizlerin bu yapılanlara kayıtsız kalmadığınızı, izlediğinizi ve aynı zamanda değerlendirme yaptığınızı biliyoruz. Bizler sizin emanetçiniz olarak geldik. Çünkü sizlerin sahibi olduğunuz kaynakları kullanıyoruz. Bunun için bizler, sizlere hizmet verirken, yol yaparken ve bir çiçek dahi ekerken, kırkı kırk yararak en doğrusunu yapmak için düşünüyoruz.
     İlçemizin görünür projelerini de bir bir hayata geçiriyoruz. Eski Tekel Binasının Kültür Merkezi olarak kullanılması amacıyla yapılan restorasyon işini Çanakkale Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanan proje kapsamında aslına uygun olarak tamamladı. Sizlerden aldığımız güç ve inançla ilçemizi daha güzel günlere ulaştırmak için iş başında olacağız."
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, 2012 görev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER