Gelini nikah masasında yalnız bırakan şaka

Gelini nikah masasında yalnız bırakan şaka -Antalyada itfaiyeci olan damat, itfaiye binasının bahçesinde düzenlenen düğün töreni sırasında yangın alarmının çalması üzerine gelini nikah masasında bırakıp itfaiye aracına binerek alan


ANTALYA (A.A) - Yusuf Karadağ - Antalyada itfaiyeci olan damat, itfaiye binasının bahçesinde düzenlenen düğün töreni sırasında yangın alarmının çalması üzerine gelini nikah masasında bırakıp itfaiye aracına binerek alandan ayrıldı. Bir süre sonra tören alanına dönen damat, şaka yaptıklarını söyleyip olayın şokunu yaşayan gelinin gönlünü aldı.
     Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında itfaiye eri olarak görev yapan Yalçın Çelik (24) ile Nafiye Acar (24) çifti, düğünlerini itfaiye binasının bahçesinde yapmaya karar verdi.
     İtfaiye Daire Başkanlığının izin vermesinin ardından hazırlıklar yapıldı. Davetliler itfaiye binasının bahçesindeki yerini aldı, gelin ve damat nikah masasına oturdu. Nikahı kıyacak olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, ilk olarak geline Yalçın Çeliki eş olarak kabul edip etmediğini sordu. Gelinin evet cevabını vermesinin ardından Özen, aynı soruyu damada sordu.
     Tam bu sırada itfaiyenin yangın alarmının çalması üzerine davetlilerin ve gelinin şaşkın bakışları arasında masadan kalkan damat, arkadaşlarıyla itfaiye aracına binerek tören alanından ayrıldı. Çelikin düğün alanını terk etmesiyle gelin Nafiye Acar, nikah masasında yalnız kaldı.
     Bu arada Bayram Özenin geline yönelik, Görüyor musun başımıza geleni, gelin burada evlenemeden kaldı. Ağlıyor musun yoksa kızım şeklindeki sözleri, davetliler arasında gülüşmelere neden oldu.
     Yaklaşık 10 dakika sonra itfaiye aracıyla tören alanına dönen damat Çelik, koşarak nikah masasına oturdu. Bayram Özenin yeniden sorduğu Nafiye Acarı eş olarak kabul edip etmeyeceği sorusuna evet cevabını veren Çelik, nikah masasından şaka yapmak amacıyla ayrıldığını belirterek, eşine sarıldı ve gönlünü aldı. Bayram Özen de nikahlarını kıyarak çifte evlilik cüzdanların verdi. Tören, oyunlar oynanmasının ardından sona erdi.
    
     -Şakayı arkadaşlarıyla planlamış-
    
     Damat Yalçın Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlenme kararı aldıktan sonra eşiyle düğünü nerede yapacaklarını düşündüklerini, aklına çalıştığı kurumun bahçesinde düğün yapma fikrinin geldiğini söyledi.
     Eşinin de uygun görmesi üzerine daire başkanları ile konuştuğunu ve isteğinin kabul edildiğini ifade eden Çelik, Düğünümüzü itfaiyenin bahçesinde yaptık. Bizim için çok eğlenceli, keyifli, güzel bir gündü. Eşimde sağ olsun, beni kırmadı dedi.
     Nikah esnasında yaptığı şakanın iş arkadaşlarının fikri olduğunu anlatan Çelik, Daha önce aklıma böyle bir şey gelmedi. İlginç bir anı oldu. Ama gerçekte işimi çok sevdiğim için ne zaman ihtiyaç olursa yangına giderim, tereddüt etmem. Gerçekten ihtiyaç duyulsa damatlıkla bile yangına gidebilirdim diye konuştu.
    
     -Şaka olduğunu anlayınca rahatladım-
    
     Gelin Nafiye Çelik ise düğünü açık havada yapmak istediğini, bu nedenle eşinin itfaiye binasının bahçesinde düğün yapma teklifi kabul ettiğini belirtti.
     Çok güzel ve mütevazi bir düğün olduğunu dile getiren Çelik, İtfaiye binasının bahçesine giriş yaptığımızda tüm itfaiye araçlarının silenleri çaldı. Çok duygulandım, çok etkileyiciydi dedi.
     Gelin Çelik, düğün töreni sırasında eşinin nikah masasından kalkıp gittiğinde donup kaldığını, kıpırdayamadığını anlatarak, bir an kendisinin de kalkıp gitmek istediğini söyledi.
     Çelik, Baktım ailemin tepkisine, herkes gülüyordu. Herkes güldüğü için sesimi çıkarmadım. Sonuçta eşimin kaçıp gitmeyeceğini biliyordum, ama orada düştüğüm durum çok kötüydü. Şaka olduğunu anlayınca rahatladım diye konuştu.
    
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Gelini nikah masasında yalnız bırakan şaka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER