Genç İletişimler finale kaldı

Genç İletişimler finale kaldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) İletişim Fakültesi öğrencilerinden Deniz Arı ve Esra Canın, bu yıl 24üncüsü düzenlenen Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışmasında finale kaldığı bildirildi.
     GÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 4 yıl önce kurulan İletişim Fakültesinin, gifajans ve gifhaber uygulama birimleri ile öğrencilere teorik eğitimin yanı sıra uygulama olanakları da sağlandığı belirtildi.
     Öğrencilerin gifajans ve gifhaber derslerinde edindikleri teorik bilgileri uygulamaya dönüştürme fırsatı sağlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bu yıl 24üncüsü düzenlenen Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması için yıl boyunca hazırlanan öğrenciler yarışmaya toplam 7 proje ile katıldı. Yarışmada Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Deniz Arı reklam dalı basın reklamı alt dalında, Türkiye piyasasında yeni olan internet tabanlı veri arama motoru Yandex projesiyle, Esra Can ise internet yayıncılığı dalı internet sitesi alt dalında, Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinin sosyal ağı olan ve içerisinde blog, sohbet, ilan, etkinlik, grup ve video seçenekleri sunan Gümüşkampüs projesi ile finale kaldı.
     Açıklamada, finale kalan öğrencilerin, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, proje danışmanı araştırma görevlisi Emre Aslan ve Emine Şahin ile 18 Aralıkta İstanbulda düzenlenecek ödül törenine katılacakları kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Genç İletişimler finale kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER